Visites Guiades

LA BARCELONA MAÇÒNICA

Què en sabem, de la maçoneria? ¿És una institució iniciàtica, filosòfica i filantròpica que treballa pel progrés moral, intel·lectual i material de la Humanitat, com pregonen els seus membres? ¿O és, com repliquen els seus detractors, una secta manipuladora, secretista, interessada només a soscavar els fonaments de la religió i l’ordre mundial per tal d’aconseguir-ne el seu control absolut?

Lluís Companys, John Wayne, Wolfgang Amadeus Mozart, George Washington, Simón Bolívar, Santiago Ramón y Cajal, Antonio Machado, Arthur Conan Doyle i Oscar Wilde, entre molts altres, tenen en comú la seva pertinença a la maçoneria. Aquest fet ens fa pensar que personatges tan dispars bé devien trobar quelcom més, en aquesta institució centenària, que secretisme o rituals seudo-esotèrics.

Amb la ruta “La Barcelona Maçònica”, Literat Tours intentarà abocar una mica de llum i comprensió sobre aquesta institució tan desconeguda, especialment en el nostre país. Us convidem a fer un recorregut per alguns dels llocs de Barcelona on podrem trobar restes amagades, dissimulades, manipulades o, de vegades i molt sorprenentment, clarament visibles de la presència maçònica a la nostra ciutat.

Durada: 2.30 h aproximadament.

Preu: Consultar

Data: Obre el calendari

Contacte: +34 655 751 300 - info@literattours.cat

VISITA D’UNA LÒGIA MAÇÒNICA

Com a continuació de la passejada de La Barcelona Maçònica, Literat Tours ha dissenyat i programat una visita a una Lògia Maçònica. Acompanyats d’alguns Germans Maçons, visitarem les instal·lacions de la més important Obediència liberal de l’Estat i, en especial, els diferents Temples, el lloc on els maçons fan les seves trobades o Tingudes. Símbols, rituals, mandils, insígnies, història; un recorregut apassionant de la mà d’experts i iniciats.

Durada: 2.15 h aproximadament.

Preu: Consultar

Data: Obre el calendari

Contacte: +34 655 751 300 - info@literattours.cat